Forlaget Lohse

Skaber tanker - Tanker skaber

99,95 DKK
SKU: 1562

 

Skaber Tanker - Tanker Skaber

En bog til personlig, skabende eftertanke om tro og liv
af Helle Viftrup Kristensen

I denne bog kan læseren, gennem sine egne kreative udfoldelser, sidde lidt sammen med Gud og fordybe sig i de tanker der opstår. Undervejs udfordrer Helle Viftrup Kristensen læseren til at rive, flå, tegne og fortælle sin egen historie ud fra bestemte emner som bekymringer, glæder, rod, taknemmelighed og hvile. Dermed bliver bogen din helt personlig bog.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

Var det mig, du mente?

249,95 DKK
SKU: 1533

Var det mig, du mente?

Erindringer af Kurt Dalsgaard

»Kurt Dalsgaard bruger ikke store armbevægelser om sin egen indflydelse og betydning for dansk kirkeliv. Han var i nogle afgørende år med til at starte og præge Indre Missions Ungdom. Han var senere med til at forme Københavns Indre Mission i en voldsom brydningstid, han var en afgørende faktor for, at Indre Missions bagland fik tillid til Dansk Bibel-Institut, og han er den enkeltperson, som har haft størst indflydelse på Evangelisk Luthersk Netværks tilblivelse og profil.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Nåden vil høste hvad den sår

249,95 DKK
SKU: 1520

Prædikener til 2. tekstrække af Hartvig Wagner

»Jeg har i årenes løb hørt Hartvig Wagner prædike og har også læst mange af hans prædikener, ikke mindst i de senere år. Når jeg kan få en prædiken af ham, gemmer jeg den, for jeg vil gerne have Wagners forkyndelse i mit forråd.
Prædikenerne er velforberedte og gennemtænkte. Hans sprog er smukt og sigende for det, han vil bringe. Han er inde i Bibelen, og hans enorme viden får et frugtbart nedslag i hans prædikener.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Livets sejerskrans

80,00 DKK
SKU: 1421

Livets sejrskrans

Indeholder 111 andagter af Hans Erik Nissen.

Andagtsbogen »Ét er nødvendigt« af Hans Erik Nissen er blevet til stor velsignelse i Danmark og videre ud i verden. Efter hans død udgives her 111 små andagter, som han skrev mod slutningen af sit liv.

Hans Erik Nissen dikterede selv forordet til bogen kort før sin død. Bogen er et testamente fra en, der er gået forud for os ind til »livets sejrskrans«, og den rummer først og sidst et kald til at blive på vejen - blive i Jesus - så vi når målet.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 80,00 DKK

Efter styrtet

199,95 DKK
SKU: 1311

Efter styrtet

Om at søge fodfæste efter svær sygdom.

Hvad sker der, når alvorlig sygdom driver et menneske helt ud på kanten af livet?

Personlige essays

I fire meget personlige essays svarer professor Peter V. Legarth på spørgsmålet. Læserne inviteres ind i tankemylderets svære og tyngende erfaringer. Bogen åbner ind til syge mørketanker og perspektiver på livet i de vanskeligste sårbarhedszoner. Så gennemsigtigt, så åbent.

Håbets lys

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Tro i frafaldets tid

49,95 DKK
SKU: 1261

Tro i frafaldets tid

Indeholder 7 studier over udvalgte tekster fra 1. og 2. Kongebog.

Beretningerne om Elias og Elisa i 1. og 2. Kongebog fortæller om Gud, der viser sin magt og omsorg og griber ind - også når landet er tørt som en ørken og fuld af afgudsdyrkelse.

»Tro i frafaldets tid« sammenligner Elias’ og Elisas samtid med vores og stiller spørgsmål, der fremmer samtale og eftertanke.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 49,95 DKK

Medmennesker på menuen

199,95 DKK
SKU: 1259

Medmennesker på menuen

Livshistorier og opskrifter fra hele verden.

Mødet med Danmark

I »Medmennesker på menuen« møder du 20 medmennesker, som fortæller deres livshistorier; om opvæksten i hjemlandet, om hvordan og hvorfor de har fundet vej til Danmark og om de udfordringer og glæder, de oplever her.

Opskrifter fra fjerne himmelstrøg

De interviewede deler gavmildt ud af vidunderlige opskrifter fra fjerne himmelstrøg. Mange af opskrifterne er lette at gå til og kan inspirere til menuen i en travl hverdag.

Mad åbner døren for fællesskab

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Hjerterystelse

75,00 DKK
SKU: 1258

Hjerterystelse er

Ung, kristen og lige flyttet hjemmefra? Her får du:
- 24 refleksioner over livet med Gud
- 24 korte tekster om at flytte hjemmefra og være på vej

Ny identitet

Er du ung, kristen og lige flyttet hjemmefra er her 24 refleksioner, du kan spejle dig i. Hvordan finder jeg min nye identitet som ung, som kristen, som single og i alle mulige andre situationer, som er nye for mig?

Egne erfaringer

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 75,00 DKK
Abonnér på RSS - Forlaget Lohse