Forlagsgruppen Lohse

Muslimer møder Jesus

199,95 DKK
SKU: 1653

Muslimer møder Jesus

Fortællinger om flugt og ny tro

Et par tusinde muslimer er de seneste år konverteret til kristendommen og er blevet døbt i Danmark. I denne bog fortæller nogle af dem om deres flugt fra hjemlandet og om deres vej fra islam til en kristen menighed i Danmark. De kommer alle fra Iran eller Afghanistan.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Glædens symfoni

299,95 DKK
SKU: 1823

Glædens symfoni

Om bekymring, livsvandring og kristent natursyn

»Uffe Kronborg har skrevet en fremragende bog om glædens mange kilder. Bogen er propfuld af dyb indsigt i troens og livets utallige krinkelkroge og himmelvide horisonter.

Bogen har en befriende vid teologisk horisont, kombineret med et tilsvarende almenmenneskeligt udsyn. Forfatteren har et skarpt blik for hans egen pietistisk-lutherske traditions blindspor, samtidig med at han også har godt øje for traditionens guldklumper.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Faderen, Sønnen og nåden

199,95 DKK
SKU: 1822

Faderen, sønnen og nåden

Roman af Claus Grymer

En søn ser i erindringen tilbage og reflekterer over forholdet til sin far. Et forhold, som ikke var uden spændinger. Ikke på grund af voldsomme konflikter og modsætninger, men snarere på grund af alt det, som de ikke formåede at sætte ord på.

Fortællingen er præget af et stille vemod over alt det usagte, men også af humoristiske afstikkere og ikke mindst en taknemmelighed over den nåde, som trods alt bandt dem sammen.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Filippa rejser til månen

99,95 DKK
SKU: 1821

 

 

Fillippa rejser til månen

En historie for alle, der kan lide en eventyrlig rejse. Og som nogle gange har tænkt på, hvor i himlen Gud bor.

Bogen er for børn fra 6-9 år. De større børn vil kunne læse den selv, og så er den oplagt godnatlæsning.

Filippa har glædet sig til sommerferien i lang, lang tid. Den første sommerferie fra skolen i hendes liv! Men hvad skal de egentlig lave?

Filippa spørger mor og far, og hun får et helt andet svar, end hun havde regnet med.
 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

I fortidens skygge

299,95 DKK
SKU: 1820

I fortiden skygge

Slægtsroman af Lynn Austin

Det er 35 år siden, Kathleen forlod sit barndomshjem - uden at se sig tilbage. Lige siden har hun kæmpet for at vriste sig fri af skammen over barndommens fattigdom. Det er tilsyneladende lykkedes, lige indtil den dag, hvor hun bliver fyret fra sit arbejde, hendes datter, Joelle, kommer i problemer og hun samtidig modtager en uventet invitation fra sin søster.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Når I har sagt ja - en samtalebog for ægtepar

99,95 DKK
SKU: 1819

Når I har sagt ja

En samtalebog for ægtepar af Per Bøndergaard

»Ægteskabet er en livslang rejse. En rejse hvor omstændighederne ændrer sig igen og igen. Derfor opstår der hele tiden nye spørgsmål - og gives nye svar.

Forfatterens ønske med denne lille samtalebog er at holde den gode samtale om parforholdet i live - hele livet. Med bogen får du 30 afsnit med opfordringen til at bruge 30 minutter på samtale, når bogen tages frem. Den kan læses hver dag i 30 dage - eller fordelt over længere tid.

 

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

På opdagelse i bibelen

199,95 DKK
SKU: 1818

På opdagelse i Bibelen

Med Israel som guide til bibelglæde af Ole Andersen.

Spændende aha-oplevelser og nye indsigter ligger og venter.

Når man bringer viden om Israel og Bibelens jødiske baggrund med ind i sin læsning af de bibelske beretninger, åbner der sig en overraskende verden med større indlevelse og bedre blik for de store sammenhænge.

I bogen tager Ole Andersen læseren med på en opdagelsesrejse i de bibelske skrifter. Her er spændende erkendelser for både nye og garvede bibellæsere.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Tillidsfuld tro - en lille bog om frelsesvished

99,95 DKK
SKU: 1816

Tillidsfuld tro

En lille bog om frelsesvished af Lars Malmgaard Jensen

»Vished om frelsen kan for nogle lyde som skråsikkerhed. Men frelsesvished handler mest af alt om at se på Jesus! Desværre finder mange ikke hvile i, at alt det, Jesus har gjort til frelse for os, er nok. Bogen udfolder det budskab enkelt og dybt.«
Hans-Ole Bækgaard, pastor og formand for Indre Mission i Danmark

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

At sætte spor

249,95 DKK
SKU: 1804

At sætte spor

Erindringer af Erik Back Pedersen fortalt til Jørgen Hedager Nielsen.

»Erik Back Pedersens erindringsbog er en varm og livsbekræftende fortælling af et menneske, der gør stort indtryk på alle, han møder. Erik voksede op i en stor og kærlig familie i Sædding. Her blev grundlaget lagt for et levende engagement i eksempelvis søndagsskolerne, FDF, tre efterskoler, Børkop Højskole og Indre Missions hovedbestyrelse.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Forlagsgruppen Lohse