Forlagsgruppen Lohse

John

299,95 DKK
SKU: 1348

John

Et år med Johannesevangeliet.

Andagtsbogen »John« hedder sådan, fordi den fører dig igennem Johannesevangeliet – og dermed tæt på verdenshistoriens vendepunkt: Jesus Kristus.

Vanvittige indfald og dyb respekt

Forfatteren forener sine til tider vanvittige indfald med en dyb respekt for det bibelske budskab og en insisteren på at trænge ind i, hvad det betyder for os i dag.

Resultatet er, at man som læser fastholdes og opbygges. Det er på én gang skarpt og skørt, fokuseret og flyvsk på sin helt egen Thomas Teglgaardske facon.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Fange i Rom

149,95 DKK
SKU: 1657

Fange i Rom

Spændingsroman for større børn/juniorer.

Bogens handling udspiller sig i det første århundrede e.Kr. Den 10-årige keltiske dreng, Bryn, bliver taget til fange af romerne sammen med sin bror, Conan, efter et oprør i det romersk besatte Britannien.

De ender begge i Rom, hvor Bryn sælges som slave til en rig mand, mens Conan bliver tvunget ud i et liv som gladiator. Bryn bliver gode venner med en kristen medslave, Tiro, og sammen forsøger de at hjælpe Conan væk fra de livsfarlige kampe, før det er for sent

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Himlen og

249,95 DKK
SKU: 1656

himlen og Himlen

Biografi af Hartvig Wagner.

Hartvig Wagner overraskede sin far med at fortælle, at han nok alligevel ikke ville studere astronomi efter studentereksamen, men teologi. Han fik omgående svaret: »Begge dele handler jo om himlen. Vælger du teologien, bliver det retsiden, du skal arbejde med. Det er jo kun vrangen, vi ser på nattehimlen!«

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Muslimer møder Jesus

199,95 DKK
SKU: 1653

Muslimer møder Jesus

Fortællinger om flugt og ny tro

Et par tusinde muslimer er de seneste år konverteret til kristendommen og er blevet døbt i Danmark. I denne bog fortæller nogle af dem om deres flugt fra hjemlandet og om deres vej fra islam til en kristen menighed i Danmark. De kommer alle fra Iran eller Afghanistan.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Tredje Halvleg

149,95 DKK
SKU: 1651

 

et friere liv i et andet tempo

I fodboldens verden taler man ofte om tredje halvleg – uagtet at kampen som bekendt kun har to halvlege. Men tredje halvleg er det tidspunkt, hvor spillerne fryder sig over sejren eller slikker sårene efter nederlaget – fasen, hvor man reflekterer og gør status.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Fra Wittenberg til verden - Martin Luther

249,95 DKK
SKU: 1647

Fra Wittenberg til verden - Martin Luther dengang og i dag

Redigeret af Michael Agerbo Mørch, Jonas Kjøller-Rasmussen & Carsten Elmelund Petersen.

Har Martin Luther relevans for nutidens teologiske tænkning?


Denne bog er en opsamling på en række forskeres arbejde med Luther og hans arv. Ikke for at fejre det bestående, men for at give et springbræt, der kan føre videre til nye studier i forfatterskabet, en fortsat ref leksion og en kritisk besindelse på den lutherske arv.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Forlagsgruppen Lohse