Jesus - vejen

229,95 DKK

Jesus-vejen

Mente Jesus, hvad han sagde? Er der en ny og bedre måde at være menneske på? Hvis der er – hvordan kan vi så komme til at leve i denne nye virkelighed?

Jesus levede selv et liv fyldt med genoprettelse, håb og fred, et liv, som mange af os har en længsel efter at få del i. Men ofte fører den traditionelle kristne oplæring os i den forkerte retning. Mange af kirkernes metoder til åndelig vækst er individualistiske, de retter sig mod vores intellekt, og de har kun lidt med vores hverdag at gøre.

Mark Scandrette mener, vi har brug for at genopdage sammenhæng og handling i vores åndelige praksis. I "Jesus-vejen" præsenterer han en ny form for kristen oplæring, som er funderet i et nært fællesskab, som fokuserer på handling og livsforvandling, som er eksperimenterende, og som har forbindelse til udfordringerne og mulighederne i den virkelige verden.

Han fortæller om en række ”eksperimenter”, som han sammen med sit fællesskab ReIMAGINE har udført i San Francisco. Det handler f.eks. om gadefester med hjemløse, om stilleretræter, om at sælge halvdelen af sine ejendele. Det er eksperimenter, som forbinder Jesus' undervisning med vores hverdagsliv, og som leder os ind på den vej, Jesus talte om.

"Jesus-vejen" inviterer os til at gå i de første kristnes fodspor – og viser os samtidig, at det er muligt: at blive mennesker, der følger Vejen.

Mark Scandrette er grundlægger af ReIMAGINE – et center for livsintegration i San Francisco. Han leder retræter og workshops, er mentor for præster og ledere og giver åndelig vejledning. Han har også skrevet "Soul Graffiti" (Jossey-Bass, 2007).

Udgivelsesår: 
2012
ISBN: 
978-87-89626-81-9
Forfatter: 
Forlag: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager