Søn af Hamas

199,95 DKK

 

Søn af Hamas er den fængslende, sandfærdige beretning om en ung mand fra Hamas' inderkreds, som forkastede sin voldelige skæbne - og nu sætter sit liv på spil ved åbent at fortælle om Hamas' hemmeligheder for at vise verden en vej til fred.
Helt fra barndommen har Musab Hassan Yusef haft indsigt i Hamas, den ekstremistiske, islamiske terrorgruppe. Som ældste søn af Sheikh Hassan Yusef, en af Hamas' grundlæggere og bevægelsens mest populære leder, støttede den unge Mosab i mange år sin far i hans politiske aktiviteter, alt imens han blev opdraget til at påtage sig sin arv, den politiske overbevisning, status .. og magt.
Alt ændrede sig drastisk, da Musab vendte terror og vold ryggen og i stedet sluttede sig til en anden berømt mellemøstlig leder og hans lære. I Søn af Hamas offentliggør Musab Hassan Yusef, der nu kalder sig Joseph, hidtil ukendte oplysninger om den farligste terrorgruppe i verden og afslører samtidig sandheden om sin egen rolle, den smertefulde adskillelse fra familie og fædreland, og ikke mindst hans livsfarlige beslutning om at stå offentligt frem som kristen. Han er overbevist om, at det kristne bud om "at elske sine fjender" er den eneste farbare vej til fred i Mellemøsten.
I bogen beretter ham om sin surrealistiske rejse mod sin nye tro, som bød ham at elske hans fjender. Og han fortæller historien om de pinefulde beslutninger, han traf, som fik ham til at forlade sin familie, sine venner og sit fædreland.

 

Udgivelsesår: 
2010
ISBN: 
978-87-7068-031-8
Forfatter: 
Forlag: 
Tema: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager