Stærk nok til at være svag

99,95 DKK

Stærk nok til at være svag Med sin egen troshistorie som baggrund viser Jens-Petter Jørgensen, at det er muligt at erfare Guds kraft til forandring. Tillidsfuld tro forudsætter sårbar ærlighed. Virkeligt stærke mennesker er i virkeligheden svage mennesker, som er afhængige af en stærk Gud.

I Stærk nok til at være svag opmuntrer Jens-Petter Jørgensen dig til at tale sandt om både Gud og dit eget liv. Han anbefaler, hvad han kalder en "ærlighedsteologi" - i stedet for en ensidig "elendighedsteologi" eller "herlighedsteologi". Det er ingen ny teologi, men en personlig erfaring og bekræftelse af, hvad Paulus siger id et kendte citat: "Når jeg er magtesløs, da er jeg
stærk."

Jens-Petter Jørgensen er født og bosat i Norge. Han har været ansat i norsk KFS, lærer ved Indremisjonsselskapets bibelskole i Oslo, medstifter og leder af den norske Oase-bevægelse og journalist ved avisen Vårt Land. Siden 1997 har han undervist ved Ansgar Teologiske Høgskole i Kristiansand. Desuden er han en kendt forkynder, sjælesørger og underviser i hele Skandinavien.

Udgivelsesår: 
2011
ISBN: 
978-87-7068-050-9
Forlag: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager