Udrustning til tjeneste

249,95 DKK

Udrustning til tjeneste

Hvis man ud fra Bibelen skal prøve at definere, hvad en nådegave er, kan det lyde sådan:

En nådegave er den udrustning, Gud giver os hver især til vores hoved-tjeneste i menigheden.

Denne bog handler altså om noget, vi skal bruge. Bruge i vores tjeneste for Gud og mennesker. Guds store kærlighed viser sig blandt andet ved, at han ikke alene tilgiver os – han vil også bruge os som sine medarbejdere!

Men indimellem har vi måske svært ved at se, hvad det præcis er, Gud ønsker, vi skal gøre. Denne bog kan være en øjenåbner. Du vil komme til at arbejde med, hvad der er din hjertesag og din nådegave. Du vil se muligheder for at lade din nådegave flamme op og udvikle sig. Du vil få redskaber til at se dig selv som en del af en større sammenhæng, nemlig menigheden: verdens største og bedste arbejdsfællesskab. Sidder du i en menighedsledelse, vil du få konkrete redskaber til at fremelske nådegavebrugen i din menighed.

Bogen er en helt nyskrevet og udvidet udgave af Carsten (Sprint) Korsholm Poulsens bog “Nådegaverne – Guds udrustning til sine medarbejdere” fra 1997. Bogen indeholder
blandt andet en udførlig nådegavetest, og bogen samler op på de mange spørgsmål, forfatteren har mødt, når han har været rundt i mange sammenhænge og undervise om nådegaverne.

 

Udgivelsesår: 
2012
ISBN: 
978-87-564-6188-7
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager